A Chelsea rajongói keserűsége José Mourinho fölé keresi az újjászületést

Még Chelsea kapitányának is be kellett ismernem, hogy még soha nem látott ilyet. A játékos, aki a klub arany korszakának megtestesülése miatt a római Abramovics tulajdonában volt, a Sunderland feletti felbecsülhetetlen értékű győzelem során a hangulat valóban nagyon furcsa lett.

“A rajongók megmutatták a hűségüket a José Mourinhó számára “- tükrözte John Terry a Branislav Ivanovic, a Pedro és az Oscar után célul kitűzött néhány nyomást az uralkodó Premier League bajnokokra. “A 2004-ben, 2005-ben és tavaly meghozott emlékeket a rajongók soha nem fogják elfelejteni. Nyilvánvaló, hogy csalódás van sok közülük, és helyesen, mert a klubban elért eredményeket.Fel kellett állnunk, és számolni kell. “

Nem számít, hol szombaton a Stamford hídra nézett, az” egyén “árnyéka soha nem volt túl messzire.A szurkolók közül, akik sorban állnak, hogy Mourinhó mellett üldögéljenek a képen, amely a falon kívül álló falat díszíti Michael Emenalornak, aki három szögből ülve, Steve Holland mögött – ez a meccsért felelős – úgy érezte, mintha a szeizmikus események az elmúlt napok a kick-off előtt megnyíltak.

Emenalo megpillantva, aki nem volt hajlandó nevet kapni Mourinhoban, amikor felemelte a fedelet a “tapintható viszályról”, ami a menedzser és a játékosai, egy rajongó bemutatta a zászlót, amely arra késztette a tábort, hogy helyreállítsa a Special One-t, és zsákmányolja a technikai igazgatót – “az, aki nem csinál semmit”.Gyorsan visszavonult az állvány hátulján, amikor a steward megkért, de sok más példája volt a nyílt diszpozíciónak a stadion körül.

Az első 13 percben két gólt mutat be, először amikor Ivanovic egy sarokba emelkedve – az Emenalo öklének egy extravagáns szivattyúja üdvözölte – majd Sebastián Coates hibájából Pedro elegáns befejezése csak a standok frusztrációjának növelésére szolgált. – Hol voltál, amikor szar voltunk? – kérdezte a rajongók.Tekintettel a hatalmas javításra az egész helyszínen, amelyet egy Oscar-i középpályás virtuóz előadás vezetett, jogosultak voltak csodálkozni. A brazil büntetés három perccel a szünet után, miután Willian bepattant Costel Pantilimonnal, elég volt ahhoz, hogy győződjön meg a győzelemről, bár a régi idegesek visszatértek, amikor Fabio Borini hamarosan visszahúzta a Sunderlandot. Ha Jermain Defoe becsomagolta a lövöldözős csizmáit, más történet lehetett volna Sam Allardyce kieső harcosainak.

Később a Chelsea Cesc Fàbregas és Diego Costa helyettesítéseit egy bizonyos kórusbóga üdvözölte a föld – Emenalo felemelte a lábát, hogy tapsolja a játékosokat.De amikor Abramovich és az újonnan telepített ideiglenes menedzser, Guus Hiddink, a meccs után lépkedtek, hogy beszéljenek az öltözőben lévő játékosokkal, Costa már rég elment.

“Kemény néhány nap volt bizonyára – felelte Terry. “Pénteken beszéltünk arról, hogy együtt maradunk; mindannyian ragaszkodunk egymáshoz – nem csak ma vagy holnap, hanem az elkövetkező öt-hat hónapon belül, és magunk is visszaadjuk a bajnoki táblát. Sajnálatos módon a menedzser feje a blokkban van, elveszíti munkáját, és közösen felelősséget kell vállalnunk, amit tettünk. “

Ez volt a Chelsea játékosainak és személyzetének közös téma.Hollandia – aki Eddie Newton mellett áll az ügyvédi posztján, amikor Hiddink ezen a héten kezd dolgozni – elismerte, hogy nehéz klub volt mindenki számára a klubban, nem utolsósorban Abramovich, míg Pedro elismerte a múlt heti Leicester elleni fellépést, amely végül a Mourinho munkája volt, szar volt.

Sam Allardyce, a Sunderland menedzsere szintén bejutott a cselekedetbe, és látta, hogy az oldala összeomlik egy harmadik egymást követő vereséghez, ami mélyen elhagyta a kiesést még egyszer. “Őszintén szólva láttam olyan sok gyenge előadást az első félidőben, hogy megváltoztathattam az összes outfield játékost.De nem kaptam meg ezt a lehetőséget “- mondta Allardyce, aki elhagyta drága költségeit Jeremain Lens-t alávetve a csapatából” fegyelmi okokból “, beszámolva arról, hogy a holland embert két hét büntetés ellen követték el, miután nem hajlandó részt venni egy a múlt héten lezajlott a mérkőzés után. De egy hét múlva, amikor Terry elvált a menedzsertől, aki a szociális médiát “a legjobbat, amellyel eddig dolgoztam”, a végső szónak meg kellett felelnie neki. “Erős karakterek vannak, őszintén szólva, hogy minden eredményre kerül” – mondta. “Ha elveszíted a játékokat, nehezen ásthatja ki az embereket, és felveszi egymást. Ez után az öltöző zúgolódik. Elképesztő, hogy mit nyerhet, és hogyan tud fordulni. “Legalábbis Mourinho biztosan egyetértene.