Anglia háború előnyt jelent Pakisztánnal szemben a lemorzsolódás folytatása ellenére

Amikor Alex Hales vette a fogást a mély, midwicket határán, amely véget vet Pakisztán első inningjének, majd közvetlenül az öltözőhöz rohant, a médiaközpontban hitetlenkedés volt, amely biztosan megfelelt a földön vagy a teszt után máshol. Annak ellenére, hogy 198-ban elutasította Pakisztánt 1981-ben, Anglia biztosította a 391-es első inning vezetését, és ellenfelei voltak a köteleken. Hales gyors elindulása azt jelezte, hogy Anglia szándékában áll a csapásra újra, ahelyett, hogy betartja a követést, ahogyan ésszerűen elvárható. Az Alastair Cook bírálta azon döntését, hogy nem hajtja végre a pakisztáni követést Tovább…

legalább 200 futásig, kivéve, ha a játékot a kezdet előtt eltelt napok elvesztésével csökkentették, a döntés gyakran nem egyértelmű.De ezt a szempontot szemléltetni, csak négy korábbi alkalommal fordult elő, amikor az egyik oldal első rétegeket szerzett, mint Angliának a Pakisztánnal szemben, de a követés érvényesítését választotta. Ezek közül kettő időtlen próbákra volt kíváncsi, míg a másik két esetben Ausztrália és Anglia: Brisbane-ben 2006-ban, amikor az ausztrál ólom 445 volt, és 2013-ban Adelaide-ben, amikor 398 volt, és mindössze annyit tett meghosszabbítja az angliai agóniát.

Ezzel szemben a másik szélsőjében szinte ez a jelenlegi teszt 2,208, az előző 2,207 pedig csak háromat nyert a csapat, aki követte a következőket: a Headingleyben 1981-ben és Indiában Ausztráliával szemben az Eden Gardensben 2001-ben.Ha nem minden, az ausztráliai retorizmus egy része Ricky Ponting szerint úgy érzi, hogy Kolkata trauma után paranoiát tartalmaz.

Volt idő, több mint egy évszázaddal ezelőtt, amikor a a követés kötelező volt. Napjainkban vannak olyan tökéletesen indokolt indokok, amelyek miatt a kapitány dönthet úgy, hogy nem hajtja végre, és 1959-ben elhagyta Colin Cowdrey ellen Indiát Indiában, amikor 282-es vezetésével elutasította, hogy ismét megkérje a látogatókat, hogy Biztosítani kellett, hogy a hétfőn egy túrázócsapat volt (Anglia még mindig 171 futamot nyert). A meccsek vastagok és gyorsak, gyakran hátrahúzódnak, kis elhúzással a bowlerek számára, akik felállítják a lábukat, amikor csak tudnak. Ezen túlmenően, túl sok pályamű napjainkban vagy nem gyengül a mérkőzés utóbbi szakaszaiban, vagy még jobban is.Amikor Srí Lanka követte 359-et Anglia mögött Lord egy évtizeddel ezelőtt, és kilenc másodperc alatt 537-et tett, az 51 túl, amit Andrew Flintoff börtönbe került, súlyos fizikai támadást keltett.

, de nagy felhőtakaróval, a fényszórókkal, és kevesebb, mint 40 túlszárnyalódott a nap folyamán. Senki nem küldött ki többet Chris Woakes 16-át, és a következő teszt nem kezdődik augusztus 3-ig. Sőt, sem Jimmy Anderson, sem Stuart Broad nem zuhant ebéd után, mert Anglia úgy nézett ki, hogy befejezze az inningeket, ami arra utal, hogy megmentették a második inningt.Nem így van, most úgy tűnik. Az angol Jimmy Anderson várja, hogy Shan Masood boldogtalan nyuszi | Vic jegyek Bővebben

Ha aggodalmak merültek fel azzal a lehetőséggel kapcsolatban, hogy Anderson és Stokes mindkettő visszatért a sérülésektől, talán nem 100%, akkor nem kellett volna játszaniuk. De nem volt semmi semmi kedvezőtlen hatása a tálban.

Most egy közömbös időjárás-előrejelzés hozzáteszi a zűrzavart, mert a zuhanyzók az elmúlt két napban előre jelezhetők, ami a nyilatkozat időzítését trickieré teheti máskülönben lehetett volna. Tekintve, hogy ésszerűen egyértelmű, Anglia továbbra is győznie kell a mérkőzést, és ahogyan Headingley-ben is részt vettek Új-Zéland ellen 2013-ban, azt állítják, hogy a vég indokolja az eszközöket.Ezzel szemben mindig nehéz vitatkozni, és a döntést nem lehet kategorizálni (de mégsem), de Anglia nagyon kevés támogatást tett arra vonatkozóan, hogy miként érzékelik ezt az új kalandos oldalt.

Miután két csillogó nap, a harmadik elhintette a fényét, nem segített 27 eltűnés miatt esőszünet miatt. A pakisztáni inningeket már a második este is Woakes-nak vetették alá a vízvonal alatt, és most, az ebéd egyik oldalán, Anglia képes volt megtenni a hat fennmaradó wickettet, amelyet csak egy irritáló, kilencedik wicket állvány vezetett fel a Misbah- Ul-Haq és Wahab Riaz.

A wicketeket megosztották egymással, egy darabra Anderson, Broad, Stokes és Woakes (akik csak egy harmadik egymást követő öt-wicket inningen hiányoztak) Ali.Három fogás volt a második csúszásnál a Joe Root-nál, mindegyikük egy olyan kellemetlenséggel vette át, ami azt sugallja, hogy egy kézzel el tudja vinni őket, és a zsebébe csúsztathatja a labdát, miközben nem szakítja meg a beszélgetést Cook-el. Tényleg nagyon hatékony.

Csak a Misbah nyújtotta ellenállást az elfogadott értelemben, miután Anderson megszüntette Shan Masood-ot, mint általában. Egy Woakes gúnyosítón egy csúnya smack-ot élt át, és mindössze négy határt érzett 52-ben, mielőtt egy csúcskategóriás söpredékre szállt volna Moeen ellen.A Sarfraz Ahmed és a Wahab 39-es tagjainak mindegyike sokkal erőteljesebb volt, az utóbbi csak Pakisztánnak hat a sorozatban. Anglia 21 perccel tudott lőni, elég idő ahhoz, hogy Alastair Cook és Hales adjanak hozzá 68 az első kapuszárnyhoz, mielőtt Hales elakadt Mohammad Amir ellen 24-re, a labda elkapta a belső élét. De a közeli Cook és Root a 98-as pontra helyezett, egy 489-es ólommal, az angol kapitány pedig 49-es veretlen volt.