Carlisle utazó játékosai Prestonban találják a megfelelő stádiumot, és az ötödik helyre emelkednek

A 3-0-as győzelem az ötödik helyet foglalta el a második ligában, a következő ellenfelüknél, az Accringtonnél, a Boxing Day-nél, ami csak néhány mérfölddel távolabb van, mint a szombati házban. Nem várható el a Brunton Parkban játszani január végéig, sőt, ezt valószínűleg a helyszín helyett inkább a terepen kell meghatározni, mindkettőt 10 évvel ezelőtt is Unibet megtalálták, mielőtt a viharok nevei lennének. Carlisle united : közösségi gyűlések round flood-hit labdarúgó klub További információk

Carlisle valóban elment a Welling United a FA-kupa, amikor Desmond ütött.Az 5-0-os győzelmet Welling követte, és a napi adománygyűjtést a Cumbria Flood Appeal-nek adta, és ahogy Carlisle elnöke, Andrew Jenkins írta ragyogóan a szombati programban: “Nem csak ez, hanem pizzákat adnak az edzőnek a játékosok után játék. “A Fifa futballcsaládjától ez az egyik érdemes tartozni, és a lélek, amelyet a csapások segíthetnek, továbbra is visszajönnek Carlisle-ben, ahol a játékosok segítettek a tisztázással és a közösség visszaküldte a Unibet szolgáltatást a stadionban.

Carlisle népe fantasztikus volt – mondta a menedzser, Keith Curle. “Eltökélt szándékunk, hogy visszafizetjük, hogy teljes mértékben összpontosítunk arra, hogy eredményeket érjünk el a pályán, és visszaszerezzük az embereket a lábukról. Mindenkinek, beleértve magamat is, felelősséget vállal.Az egység növekszik. ”

15 hónapja a klubban ez nem mindig volt nyilvánvaló. Az elmúlt szezonban az alsó és a második között húzta őket. A szurkolók állománya nem volt magas. A múlt hónapban, Unibet amikor Carlisle a divízió felső felében telepedett le, szerződését 2018 júniusára terjesztették ki. Továbbra is ezt indokolta, nyolc vereséges vereséggel és több mint 3000 rajongóval, átlagának közel 75% -ával és néhány kihasználva az ingyenes edzői utazást, tele volt a Sir Tom Finney állvánnyal.

A kiállítás már korán jött. A hét perc alatt a megye lassan tisztította a sorokat, Jason Kennedy lövése a mezőnyben véget ért, és Danny Grainger, a kapitány, akinek a bal lábszáma keresztre tett szert, máris átigazolta a büntetést.A 45. percben Charlie Wyke hosszú lökést indított Mark Ellis és Jabo Ibehre között. Időközben Graham Burke, aki elfogadta a büntetést, megütötte a Carlisle-t és Jon Stead fejlécét Mark Gillespie-nek követelte. Kéthetes Unibet korábban a Welling meccsért küzdő kapus mentesült a klub egyik játékos házának felső szintjétől. A lövések szó szerint lebegtek a bárban.

Körülbelül az óra Ibehre ismét csapódott közelről a 12. liga céljához, mivel a megyei védelemnek szüksége volt homokzsákokra. Talán az oldalát a pólusszámuk mérsékelte, átlagban 23 fölött. Az egyetlen vigasz a 269 rajongó számára, akik egy 6000 állomáson vesztettek el, az volt, hogy útjukat 60 mérföldre vágták.Jelenleg Nottinghamshire harmadik klubja, Mansfield mögött. Amikor Curle volt a menedzser, kényelmes volt az első ligában, és 22 rekordot játszott a játék veretlenül.

Preston rendes fogadó volt. Az önkéntes stewardok mosolyogtak a karácsonyi vásárlástól való menekülésük miatt. A hype szükségtelen perifériái hiányoztak, és a látogatói menedzsernek nem volt semmilyen labda. Carlisle elveszett 6-1 ott a legutóbbi látogatás 2014 áprilisában, mielőtt az oldalak mentek a különálló módon. Jelenlegi hullámformájukban nem Unibet mobil betting bonus akarnak kihagyni a játékokat, és bár december 28-án nem találták meg a hazai meccsüket a Hartlepool-ban, további erődítményeket kívánnak építeni Blackburn és Blackpoolban. Ahogy otthagytak, egy városi kocsma narcissi volt, teljesen virágzott Deepdale mellett, és az eső újból megkötözte.