David de Gea: nincs öltöző elégedetlenség a Manchester United-en

A Manchester United kapusa, David de Gea elutasította az öltözködési elégedetlenségről szóló beszámolókat, és Wayne Rooney kapitányt összevetette azzal, hogy együtt tartja a csapatot, és ugyanabba az irányba húzza.

a kritikusok kritizálják a szeszélyes előadásokat ebben a szezonban, beleértve a kreativitás hiányát és a túlzott hangsúlyt a birtoklásra.Manchester United Ashley Young-t elszomorította az első csapat hiánya További információk

A csapat kiütötte a Bajnokok Ligája a múlt héten, ami a Louis van Gaal menedzser újabb bírálatához vezetett, és arról számol be, hogy az öltözőben dolgozó vezető Bet 365 személyek megkérdőjelezték a holland módszereit.

“Nagyszerű légkör van. Az öltözõszoba nagyon együtt van és egyesül.Nagyszerűek a srácok, és mindannyian nagyon elégedettek vagyunk a játékosok csoportjával, hogy van “- mondta De Gea a klub honlapján.

” Azt hiszem, ez nagyon fontos egy ha nagy dolgokat kíván elérni. Ez a bajnokság nagyon nehéz nyerni, és számos csapat lesz a rázogatásban a címért.

“Ez az, amit mindannyian szeretnénk, hogy fent maradjunk, és nyerjen áprilisra és olyan helyzetben legyen, ahol megnyerhetjük a bajnokságot. A Manchester United akadémia felülvizsgálata városi stílusú stadionhoz vezethet Read more

Rooney elmulasztotta az Egyesült utolsó három mérkőzését minden bajnoki sérüléssel járó versenyen, de De Gea elmondta, hogy a csapatnak fontos szerepe van a pályán.

“A kapitánynak nagy személyisége van.Mindig megpróbál motiválni minket. Amikor a dolgok rosszul mennek, mindig ő beszél, és bátorít bennünket – mondta az állattartó. “Mindenféle rekordot feltör a gólokért és a játékért, és úgy vélem, megérdemli, ahogy ő ilyen egy nagyszerű játékos.

“Ő ugyanaz a mezőn. Ő a klubkapitány és ő az, aki meg kell tennie a beszélgetést és motiválni minket. Ez az, amit mindig tesz. ”

Egyesült fogadó küzdött Norwich City-ben a Premier League-ben szombaton, mielőtt a Boxing Day Stoke-t és egy otthoni játékot a Chelsea-lel december 28-án.