Pep Guardiola és a Bayern München készülnek felosztásra

Pep Guardiola megerősítette, hogy jövő héten döntést hoz a jövőben a Bayern Münchenben, bár úgy tűnik, hogy már eldöntötték, hogy a német Kicker magazin azt állítja, hogy határozottan úton van a növekvő spekuláció közepette. Manuel Pellegrini helyére vált a Manchester City-ben.

A katalán, aki a német bajnokokkal kötött szerződésének utolsó évében ismételten összekapcsolódik az Etihad Stadion következő évadra történő átköltözésével, a szezont a Manchester United és esetleg a Chelsea ellen is megkérdezi.Pep Guardiola lesz a Manchester City menedzsere, Paul Scholes szerint Tovább

Miután a Bayern 1-0-s győzelmét Darmstadt-ra vette, kedden Guardiola megtagadta, jövő. “Ma este nincs válaszom” – mondta. “A következő héten egyértelmű lesz.” A németországi beszámolók azonban azt állították, hogy Guardiola már tájékoztatta Bayernet arról, hogy nem írt alá új szerződést, mivel a Bild azt is állítja, hogy a Bundesliga bajnokai most támaszkodnak az indulásra.

p> A múlt hónapban a Bayern elnöke, Karl-Heinz Rummenigge kiderült, hogy még tárgyalniuk kell a Guardiola tartózkodásának meghosszabbításáról, de elismerte, hogy a megbeszélésekre a Bayern Hannover elleni szombati mérkőzés után kerül sor. nem tervezi, hogy visszavonja ezt a dátumot – mondta Rummenigge. “Mindig azt mondtuk, hogy 2015-ben lesz döntés.Tudom, hogy késő, csak néhány nappal a karácsony előtt. De a tárgyalások a Hannover-meccs után kerülnek megrendezésre, majd bejelentjük a döntést. Mindig folytatódik. Nincs olyan ember ezen a világon, aki egy bizonyos ponton nem helyettesíthető. Ez a dolgok állapota. A játékosok jönnek, a játékosok megyek, és ugyanez vonatkozik az edzőkre is. Jönnek és mennek egy ponton. “

A Bayern kapitány, Philipp Lahm, elmondta Guardiola-nak, hogy a csapat szeretné, ha meghosszabbítja a tartózkodását. “A csapat álláspontja világos, szerettünk dolgozni az edzőnkkel, és tényleg nagyon szeretnénk folytatni.” A spanyol sporta sportfilm Marca arról is beszámolt, hogy Guardiola elme már fel van készítve .Szerdán jelent meg egy történetet, amely szerint a 44 éves elutasította a Bayern egy új üzletet, amely 14,5 millió fontot (20 millió eurót) fizet szezononként, és várhatóan csatlakozik a város következő szezonához. A múlt hónapban követte a jelentések arról, hogy az egykori barcelonai menedzser elhagyja Németországot, mert “tájképváltást” szeretne.

Figyelembe véve a vezérigazgató Ferran Soriano és a futball igazgatóját, A Txiki Begiristain, az Etihadban, mindketten Barçában dolgozott, az egykori spanyol nemzetközi csapat többször is a City Manager munkájával foglalkozott.A Manchester United a múltban is összekapcsolódott a Guardiolával, bár az Old Trafford forrása a múlt héten elmondta a Guardian-nak, hogy a Bayern szerződését a Louis van Gaal támogatása miatt lejáró szerződéssel kívánják visszaszerezni.

p> Az egykori Chelsea és a Real Madrid manager Carlo Ancelotti azt állítja, hogy a legkedveltebb a Bayernben, ha Guardiola távozik, az olasz állítólag már a német klub tisztviselői hangzott el. Ancelotti, aki tavaly nyáron elbocsátott, és Rafael Benítez helyére került, jelenleg szombaton áll, aki augusztusban visszaesett. Guardiola, aki 2013-ban Jupp Heynckes lett, miután a Bayern Borussia Dortmund elleni győzelmét A Bajnokok Ligája döntőjében még nem nyerte meg Európa legelső klubversenyét a jelenlegi klubjával.A zászlóshajó csapatot vezetett egymást követő Bundesliga címekhez, Bayern öt ponttal távolabb állt a legközelebbi Dortmund kihívóktól ebben a szezonban.

A Bayern, aki a Bajnokok Ligájában kiütötte az elődöntőben a spanyol menedzser alatt az elmúlt két évszakban a Juventus szembesül az elmúlt 16 versenyen.