Be- és kifizetések

sportingbet payment Ami a játékosok számlájára való be- és kifizetéseket illeti, a Sportingbet a legjobb bukmékeretektől abszolút nem különbözik semmiben. A befizetések terén mindenki talál magának megfelelő megoldást. Választhatók hitelkártyák, elektronikus pénztárcák, valamint a hagyományos, gyors és azonnali banki átutalások is. A legtöbb esetben a letét után nem kerül felszámításra díj, azonban egyes kivételes esetekben sor kerülhet rá. Ebben az esetben a játékos tájékoztatást kap a jutalék mértékéről, még a letét-meghatározás folyamata során.

A Sportingbet alacsony betétküszöbbel rendelkezik, ne feledkezzünk meg azonban az első befizetésünk során, hogy ennek összege a köszöntő bónusz értékét határozza meg.

Érdemes még egy alapvető kérdést is megemlíteni. A kifizetést csak olyan formában kérhetjük, amilyen formában a letét befizetésre került. Így hát, ha a befizetés hitelkártyával történt, az összeg nem fizethető ki a Skrillre vagy Netellerre.

Az első befizetés során minden bizonnyal be kell küldeni a nagykorúságot igazoló személyazonosító dokumentumok szkenjét. Az első befizetés mindig valamivel hosszabb ideig tart a személyazonosság ellenőrzésére való tekintettel. Amennyiben a várakozási idő nagyon hosszú, a probléma tisztázásának érdekében érdemes kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal. Lehetséges, hogy csak műszaki probléma az oka, amely nagyon ritkán, de a sok ügylet között előfordulhat.

A következő ügyletek már gyorsan teljesülnek. Az internetes pénztárcába utalva a pénzösszeget többszörösen az tapasztalható, hogy pár perc alatt az ügylet teljesült is.

Leghosszabb ideig természetesen a hagyományos banki átutalással küldött be- és kifizetések tartanak. Ebben az esetben az ügylet 3 napig is eltarthat.