Support

sportingbet contact Amennyiben bármilyen műszaki problémát észlelünk, vagy esetlegesen reklamációt akarunk tenni, a Sportingbet bukméker ügyfélszolgálatával sokféle módon léphetünk kapcsolatba.

Az lapvető mód a “live chat”. Ahhoz, hogy ezt a módot igénybe tudjuk venni, a Sportingbet oldalon be kell jelentkezni és az ID számunkat elő kel készíteni. Ez az azonosításunk érdekében szükséges. Valószínűleg ilyen módon valamennyi létező problémánkat meg tudjuk oldani, amennyiben a Sportingbet platform használata során ilyenek egyáltalán felmerülnek.

Egy következő megoldás a kapcsolat-felvételi űrlap, vagy e-mail kapcsolat. Ezen az úton azonban a pénzügyeinket nem igazából oldhatjuk meg. Ezt a játékos azonosításával kapcsolatos gondok okozzák.
Gyakran a legjobb megoldás, a tanácsadóval való telefonkapcsolat. A Sportingbet oldalán a “kapcsolat” fül alatt található az ügyfélkapcsolat aktuális, ingyen hívható telefonszáma. Elég kigválasztani a saját nyelvünket és szó szerint pár perc alatt minden, a Sportingbet fiókunkkal kapcsolatos ügy megoldható.

Ügyeljünk arra, hogy a support bármelyik elérhetőségét választva készítsük elő saját ID számunkat és loginunkat. Ezek az adatok hiányában a tanácsadó nem fog tudni segíteni.