Köszöntő bónusz

A Sportingbet bukméker egyik fő előnye a bukméker cégek által jelenleg ajánlott, kétségtelenül egyik legjobb köszöntő bónusza. Minden új játékos a Sportingbettől az első betétjének egyenértékét kapja meg. Elég bejelentkezni a Sportingbetnél és még azon a napon befizetni a letétet. A Bónusz “cash back” elve alapján működik. Ennek lényege az, hogy első fogadáskor a befizetett összeg erejéig fogadhatunk, ha veszítünk a bukméker az első fogadás teljes összegét visszafizeti. Ez egy teljesen jó vész megoldás, hiszen egyből a legjobb fogadást választhatjuk annak kockázata nélkül, hogy elveszítjük a pénzünket.

A Sportingbet játékosainak ajánlott következő érdekes bónusza a halmozott fogadás. Ennek az a lényege, hogy az adott napon bármilyen mennyiségű fogadást adhatunk le, legalább három tippel a futballra vagy teniszre, meccs előtti ajánlatban. Az akcióban való részvétel feltétele az, hogy egyik fogadás sem rendelkezhet 1.2-nél alacsonyabb szorzóval. Ennek köszönhetően akár 20.000 Ft kedvezményt is nyerhetünk, ugyanis itt százalékos bónuszról van szó. Amennyiben legalább 3 meccset találunk el, 10 százalékot kapunk a nyeremény után. Nyolc felett pedig, ez már 35 százalék!

Sportingbet bónusz 100% – 20.000 Ft – regisztráció »

A Sportingbet bónus speciális játékokat is szervez, ahol minden 12 mérkőzés eltalálása kötelező. Amennyiben 8-12 meccset találunk el, 10 ingyenes spint kapunk a kaszinóba. 11-12 esetén ez ezer Euró, 12-ből 12 meccs esetén pedig 10 ezer. Egyéb más érdekes opciók: a nap meccse, heti visszafizetések vagy Premium Club. Ezen felül egyes sportesemények alkalmával, mint pl. az olimpiai játékok vagy a labdarúgó-bajnokság, további játékok és bukmékeri akciók kerülnek megszervezésre.